Underneath Menacing Multiplication - Oh What A Feeling

Kryssning i Söderhavet

Det skulle ju vara helt fantastiskt att åka på kryssning i söderhavet det är verkligen något som skulle vara en dröm tycker jag. Ja det finns så mycket härligt som man kan göra på semestern men att åka till söderhavet skulle verkligen vara nåt som jag skulle vilja göra.
Det måste vara så vackert där och att få åka båt och kolla runt måste göra det väldigt kul och det finns säkert väldigt god mat och mycket att se. Ja det är underbart att planera en semester och det är ju härligt att man kan göra det så och ha det mysigt ihop.

Mycket som man vill göra

Ja det är mycket som man vill göra och som skulle vara kul att hitta på och då skulle man kunna hitta på många saker när man stiger i land också. Ja för det är ju härligt när man känner att man hittar det som man skulle vilja göra lite här och lite där. Och är man på en kryssning så hinner man ju se en hel del som är spännande och intressant så det är ju underbart om man kan ta en sån kryssning nån gång. Det skulle jag tycka var väldigt kul i alla fall. Ja det är något som man skulle vilja se och göra så det kan vara ett resmål som man kan planera för och för söka att få till. Det skulle jag gärna vilja och det tror jag att många med mig också håller med om. Ja det finns så mycket kul och spännande platser som man kan åka till och som skulle vara kul att se och upptäcka det gäller att bestämma sig för vad det är man vill göra för att man ska få till det. 
Ja det blir nog en semester som jag skriver upp att jag skulle vilja göra.